If you want something you’ve never had, then you have to do something you’ve never done. /Thomas Jefferson/

A fenti mottóval nyitottuk meg a Knowledge Pyramid Kft. Exkluzív Business Leaders Workshop-ját, amelyen a Business Services szektor neves felsővezetői vettek részt és a 40+ generáció foglalkoztatásának integrálását tárgyaltuk. A fenti korosztály szektorban való foglalkoztatásával kapcsolatban a szakértelem, a (tanulási) készségek és a potenciális munkáltató céges és vezetői kultúráját jártuk körbe.

Mindannyian egyetértettünk abban, hogy kellő nyitottsággal, vezetői felkészültséggel és megfelelő szakértői támogatással az érintett dilemmák megoldhatók és a rizikófaktorok csökkenthetők. Rávilágítottunk a fluktuációs költségek nagyságára és arra, hogy azok hogyan csökkenthetők és pozitívan ráfordíthatók egy sikeres 40+ generáció integrálási program bevezetésével. Hangsúlyos szerepet kapott továbbá ennek a generációnak a munkához való hozzáadott értéke, mely hosszú távon multigenerációs szervezetekben stabil operatív környezetet biztosíthat.


Mit tud nyújtani a 40+os generáció a munkáltatóknak?
·         lojálisak
·         rendelkeznek élettapasztalattal
·         szerény karrierterveik vannak
·         alapos üzleti és munkatapasztalattal rendelkeznek
·         könnyen fókuszálnak a munkára
·         társasági/közösségi programjaikat maguk szervezik
·         érett a személyiségjegyekkel rendelkeznek
·         kiegyensúlyozott teljesítmény – kevesebb meglepetés


Hiszünk abban, hogy a fenti generáció integrálása a Business Services szektorba sikeresen megvalósítható és ehhez szakértőink segítségével minden szükséges támogatást biztosítani tudunk változásra nyitott ügyfeleinknek.

//

Ajánlott

//

Legutóbbiak

//

Kövess minket