BEMUTATKOZÁS

Utat mutatunk ott, ahol a kitaposott
ösvény nem segít

Lépj velem
kapcsolatba!

+36 70 385 2136

Bemutatkozás

Slomska Monika vagyok, a Knowledge Pyramid Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. 

 

A cég létrehozásával azt a régi álmomat váltottam valóra, hogy olyan személyre szabott, kiváló minőségű – több, mint két évtizedes és valódi tapasztalatokon alapuló – szolgáltatásokat kínáljak, amelyek valódi segítséget tudnak nyújtani a cégeket érintő változásokban.

 

Széleskörű regionális, globális, operatív vezetői-és projektvezetői tapasztalattal rendelkezem; szolgáltató központokhoz kapcsolódó szakmai múltam sokrétű és komplex feladatokat ölelt át. A Knowledge Pyramid Kft. megalapítását megelőzően egy szolgáltató központ vezetői pozícióját töltöttem be. 

 

A magyar KKV szektorban folyamatosan tevékenykedtem vezető tanácsadóként – több sikeres projektben vettem részt, amelyek során cégeket támogattam változásmenedzsment terén. Több, mint 23 év számos iparágban szerzett vezetői-és gyakorlati munkatapasztalat birtokában megteremtem a hidat az üzleti igények és a valóság között. 

 

2020. júliusa óta a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Egyesület Elnöke vagyok.

Slomska Monika - Tulajdonos, Ügyvezető Igazgató

Miért vagyunk egyediek?

Mert a nagy tanácsadó irodák szaktudását és tapasztalatát rugalmassággal, személyre szabott szolgáltatásokkal és megoldásokkal ötvözzük a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően.

  

  • Hidat képzünk a multinacionális vállalatok, valamint a magyar kis – és középvállalkozások között.
 
  • Változásmenedzserek vagyunk, akik lehetőséget látnak minden problémában, megkeresik és megtalálják a kivezető utat és sikeresen vezetik át a Vállalatot a belső és külső nehézségek által generált hullámvölgyeken.
  • Szervezetfejlesztők vagyunkakik a jövőbe tekintenek, de a jelenben dolgoznak. A cég “belgyógyászaként” működünk: feltérképezzük és felmérjük a cég meglévő hiányosságait, kijavítjuk a hibákat, alkalmazható megoldásokat javaslunk, valamint megfelelő folyamat és szervezeti struktúrát építünk ki.
 
  • Megoldóemberek vagyunkakik számára nincs megoldhatatlan feladat, és akiknél a projekt jó kezekben van.

Miért érdemes bennünket választani?

A Knowledge Pyramid tanácsadó csapatát Slomska Monika vezetésével olyan szakemberek alkotják, akik több tízéves nagyvállalati és középvállalati vezetői tapasztalattal rendelkeznek. Tanácsadó csapatunk szinte minden elképzelhető problémával találkozott már és ezeket a kihívásokat sikeresen oldotta meg. Szenvedélyünk a minőség, csak sokszorosan kipróbált és bizonyított tanácsadókkal és partnerekkel dolgozunk; mert a minőségben nem ismerünk kompromisszumot.

Szakértőink

Állandó tanácsadóink mellett szerződött partnereinkkel a legösszetettebb feladatokat is meg tudjuk oldani, így komplex projektek megvalósítását is vállaljuk. Ezeket a tapasztalatokat, szaktudást, a sikeres megoldások receptjeit ajánljuk Ügyfeleinknek.

Slomska Monika

Pataki Emese

Forgács Judit

Ahmed Ismail

Molnár Krisztina

Varga Tímea

Egri Balázs

Slomski Norbert

Az alábbi iparágakban

rendelkezünk releváns tapasztalattal:

1

Globális és Regionális Üzleti Szolgáltató Szektor
(GBS, BSC, SSC, BPO)

3

Egészségügy és Gyógyszeripar

5

Autóipar, Autóbérlés és Lízing

2

ICT Szektor (Információ és Kommunikáció-technológia)

6

Acél, Műanyag és Karton Csomagolóeszközök Gyártása

7

Szépészet és Kozmetika

4

Biztosítás és Bank

Team communication.

Média és Kommunikáció

Ismerd meg

Partnereinket