fbpx

Szolgáltatásaink

amivel online megjelenésedet megalapozzuk és felturbózzuk

//dotre.hu/wp-content/uploads/2024/03/Untitled-1708-x-3500-px-1708-x-4300-px-1708-x-4400-px.png

Marketing

A világ folyamatosan változik, és a marketingünk? Az még gyorsabban! A social media csatornák kezelésétől kezdve, a személyre szabott hirdetési kampányokon át, egészen a részletes stratégiák kidolgozásáig és az események zökkenőmentes támogatásáig mindenben a Te oldaladon állunk. Mi nem csak megálmodjuk a lehetetlent, hanem meg is valósítjuk – hogy a márkád ragyogjon, mint egy Instagram-filterben.

Grafika

Amikor a vizuális varázslatról van szó, nálunk nincsenek határok. Első pillantásra beleszeretés. Legyen szó egy csábító ajánlat megtervezéséről, egy igazán lenyűgöző prezentációról, figyelemfelkeltő szórólapon vagy plakáton át, egészen a teljes arculat megalkotásáig, mi gondoskodunk róla, hogy a vizuális kommunikációd olyan lenyűgöző legyen, mint a szombat esti tűzijáték.

Landoló Oldalak Készítése

Egy jól megtervezett landoló oldal olyan, mint egy jó első benyomás – elengedhetetlen. Akár egy konkrét terméket, akár egy különleges ajánlatod szeretnél a középpontba állítani, mi segítünk abban, hogy az első klikk után mindenki lecsapjon ajánlatodra. Szemet gyönyörködtető design, felhasználóbarát felület és átalakulásra optimalizált tartalom – ez a mi receptünk.

Weboldalak fejlesztése

A digitális kirakatodnak nem csak szépnek, hanem okosnak is kell lennie – pont, mint egy WordPress weboldal. Miért választanád a WordPress-t? Mert rugalmas, felhasználóbarát, és tökéletesen testreszabható. Legyen szó egy elegáns bemutatkozó oldalról, egy bonyolultabb webáruházról vagy egy interaktív portálról, a WordPress biztos alapokat nyújt. Mi pedig ott vagyunk, hogy ezt az alapot a Te elképzeléseid szerint alakítsuk át: design, funkcionalitás, SEO – mindent bele! És ha úgy érzed, hogy ennél is többre van szükséged, ne aggódj: vállalunk egyedi fejlesztéseket is, hogy minden igényedet maradéktalanul kielégíthessük. Velünk a weboldalad nem csak jól néz ki, de pontosan úgy működik, ahogy Te szeretnéd.

Egyedi mobil fejlesztések

A zsebedben van a világ? Akkor hozzuk el oda a márkádat is! Egyedi mobilapplikációk tervezésétől és fejlesztésétől kezdve, minden egyes pixel és kód sor gondos megalkotásáig, mi segítünk abban, hogy az ügyfeleid egy érintéssel még közelebb kerüljenek hozzád. Legyen szó iOS vagy Android platformról, applikációinkkal a siker zsebben hordható.

Hogyan dolgozunk?

A valódi problémádra keressük a megoldást

Ötletelés és tervezés

Minden nagy kaland egy első lépéssel kezdődik: mi az, amire vágyik a szíved (vagy a vállalkozásod)? Ebben a szakaszban mélyre ásunk: megbeszéljük céljaidat, vágyaidat és álmaidat. De nem állunk meg itt! Tapasztalataink alapján extra ötleteket is hozzáadunk a keverékhez, hogy a végeredmény ne csak megfeleljen, hanem túlszárnyalja az elvárásaidat. Ebből készítünk neked egy személyre szabott tervet, mint egy varázslatos térképet a siker felé.

Megvalósítás

Az ötletelés után jön a cselekvés ideje. Ebben a fázisban vesszük a terveinket, és életre keltjük őket. Legyen szó weboldal készítésről, marketingstratégia kidolgozásáról vagy egy egyedi app fejlesztéséről, minden szükséges erőforrást mobilizálunk. A megvalósítás során szorosan együttműködünk Veled, hogy biztosítsuk, a projekt minden részlete pontosan tükrözi a kezdeti elképzeléseidet, miközben rugalmasan alkalmazkodunk minden új ötlethez vagy változáshoz.

hu_HU
hu_HU