fbpx

Rólunk

Gondold újra az online megjelenésedet

Segítünk, hogy a lehető legmenőbb módon juss el a célközönségedhez

A mi storynk

Minden nap arra hajtasz, hogy a terméked/szolgáltatásod a legjobb maradjon. Éjszakáidat a konkurenciád elemzésével, a piaci trendek követésével és a legfrissebb szakmai újdonságokkal töltöd. Futás közben is tanulsz, hallgatsz és fejlődsz. Minden lépéseddel azt a bizonyos piaci előnyt keresed, ami kitűnővé tesz. Ezt ismerem. Mert én is így élek. 😊 Hiszem, hogy minden vállalkozásnak joga van ahhoz, hogy a terméke/szolgáltatása a legjobban elérje közönségét. A legmegfelelőbb csatornákon keresztül. Üdvözöllek! Borbás-Szabó Renáta vagyok, a Dotre alapítója. 2018-ban egy olyan utazásba kezdtem, amely során a kitűzött mércéket újra és újra felülvizsgáltam, és az elérni kívánt célokat mindig frissítettem… igen, egy gyermekem született. 🙂 Nem tudom, hogy a kitűzött célok vagy a szakma iránti szenvedélyem miatt keletkezett-e a vágy a változásra, de azt kerestem, hogyan hozhatok létre értéket a tudásommal mára már két gyermek mellett. Több évnyi ügynökségi, multi és KKV marketingvezetői tapasztalattal, lehetőségem nyílt a piaci szegmensek kihívásainak megértésére, a vállalkozások igényeinek felismerésére, és arra, hogy milyen csatornákon és megoldásokkal érhetik el leghatékonyabban közönségüket. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, a márkád nem a kívánt irányba halad, vagy egyszerűen csak azokat a megoldásokat keresed, amelyeket a vállalkozásod ténylegesen megérdemel, hívj meg egy beszélgetésre!

Értékeink

01

Kreativitás

A kreativitás nem csupán egy szó számunkra, hanem működésünk központi eleme. A digitális térben      az új és egyedülálló megoldások különböztetnek meg minket. Célunk, hogy innovatív és személyre szabott megoldásokkal erősítsük ügyfeleink digitális jelenlétét, mélyebb kapcsolatot teremtve közöttük és ügyfeleik között. A kreativitás számunkra alapvető érték.
03

Őszinteség

Ha valami olyan feladattal keresel minket, amit időkeret vagy szaktudás hiányában nem tudnánk megfelelően ellátni, őszintén kommunikáljuk ezt feléd. Az együttműködésünk során hibáztunk? Elfogadjuk, hiszen mi is emberből vagyunk. Azonban   nemcsak beismerjük, hanem felelősséget is vállalunk érte!

02

Lojalitás

Minden ügyfelünk egyedi és kivételes. Elkötelezettségünk erős: iparági kizárólagosságot kínálunk, így biztosíthatjuk, hogy nem oszlik meg a figyelmünk. Nem a hirdetési versenyben akarunk kitűnni, hanem a te sikerben. Nem célunk az iparágak közötti dominancia; helyette azt szeretnénk, ha te dominálnál a saját iparágadban. Te vagy számunkra az elsőszámú. 🙂

04

Humor

Munka nélkül humorral? Talán lehetséges, de nem ajánlott. Bár nem bombázzuk vicces videókkal – ehhez ott vannak a közösségi média felületeink –, imádjuk a vidám egyeztetéseket és közös tervezéseket.

Beszéljünk!

Reni

Reni

hu_HU
hu_HU