fbpx

Rólunk

Gondold újra az online megjelenésedet

Segítünk, hogy a lehető legmenőbb módon juss el a célközönségedhez

A mi storynk

Rengeteg időt, pénzt és energiát áldozol nap mint nap arra, hogy terméked/szolgáltatásod tökéletesítsd, fejleszd. Tudom, hogy sokszor éjjelekig fent vagy, figyeled a konkurenciát, követed a piacot, külföldi influence-ereket, szakmai fórumokon inspirálódsz, futás közben podcastet hallgatsz, tanulsz, vagy dolgozol más számára olyan apróságokon, mellyel pont a piaci előnyödet alapozod meg. Tudom, hogy szíved-lelked benne van a vállalkozásodban! Tudom, mert én is ezt csinálom. 🙂
És éppen ezért abban is biztos vagyok, hogy minden cég és vállalkozó megérdemli, hogy terméke/szolgáltatása eljusson a célcsoportjához. Méghozzá márkahű tálalással és csatornákon!

Szia! Borbás-Szabó Renáta vagyok, a Dotre megálmodója.
2018-ban belevágtam életem legszebb projektjébe, melyben az előre kitűzött KPI-ok sorra buknak el, és naponta írom újra a célokat... igen, gyerekem született 🙂

Nem tudom már, hogy a kitűzött célok elérésnék nagyobb esélye vagy a szakma szeretete okozta bennem az űrt, de elkezdtem keresni az alternatívákat, hogy kisgyerkőc mellett hol tudnék tudásommal értéket teremteni.

Több év ügynökségi, multi majd KKV marketing vezetői - összesen 10+ év szakmai - tapasztalattal a hátam mögött lehetőségem volt a legtöbb piaci szegmens kihívásai mögé betekintést nyerni, megismerni azt, hogy mi az, ami hiányzik nekik, mi az, ami piaci előny lehet, melyek azok a csatornák és megoldások, melyeken hatékonyan érhetik el célcsoportjaikat.

Ha elakadtál, úgy érzed nem megfelelő irányba tart a márkád, vagy szeretnél végre olyan megoldásokat, amit igazán megérdemel a vállalkozásod, beszéljünk!

Értékeink

01

Kreativitás

megtaláljuk a számodra legjobb megoldásokat, elkészítjük innovatív kreatívjaidat, weboldaladat, alkalmazásaidat

03

Őszinteség

ha valami olyan kéréssel fordulsz hozzánk, amit nem tudunk elvállalni és/vagy nincs megfelelő szaktudásunk, esetleg az általad kért határidőn belül nem tudnánk megvalósítani, nem ködösítünk, jelezzük ezt neked. Együttműködésünk során hibáztunk? Előfordulhat, emberek vagyunk mi is. Meg is fogjuk mondani és persze vállaljuk ennek felelősségét is!

02

Lojalitás

Te vagy az első, meglévő ügyfeleink a legfontosabbak. Iparági kizárólagossággal dolgozunk, hiszen nem célunk egyrészt magunkkal versenyezni a hirdetési felületeken, másrészt úgy gondoljuk, hogy feléd is így a legkorrektebb. Megoldásainkkal nem egy iparágra akarunk fókuszálni és ott a legjobbak lenni, hanem azt szeretnénk, ha Te lennél az iparágad legjobbja 🙂

04

Humor

mert enélkül lehet, de nem érdemes dolgozni. Igyekszünk nem átküldeni vicces videókat – erre egyébként is ott vannak a social media csatornáink – de szeretjük a jó hangulatú találkozásokat, tervezgetéseket.

A csapat

Reni

Reni

Atti

Atti

hu_HU
hu_HU