rólam

Borbás-Szabó Renáta vagyok több mint 7 éves grafikai tapasztalattal. Szakterületeim közé tartozik a kiadványtervezés, prezentációkészítés és a social media designok készítése.. Szenvedélyesen hiszek az egyedi és részletekre figyelő dizájnban, amely megfelel ügyfeleim igényeinek és céljainak. Örömmel várom, hogy együtt dolgozhassunk egyedi és izgalmas projekteken!

Image
nézd meg a munkáimat

Akikkel már

együtt dolgoztam, grafikai téren

  • Adobe Illustrator
  • Adobe InDesign
  • Canva
  • Adobe Photoshop

Használt grafikai eszközök

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Egyéb eszközök

  • WordPress (Elementor)
  • Landingi (Landoló oldal készítés)
  • Google és social media PPC eszközök

grafika

Az évek során különböző grafikai projekteken dolgoztam, amelyek során széles körű tapasztalatot szereztem. Ezek a jellemző grafikai tapasztalataim:

beszéljünk!

portfolió

Kiadványkészítés

Különböző nyomtatott kiadványokat terveztem, beleértve céges bemutatkozókat, flyereket, éttermi menüket és ajánlati formákat. Munkám során mindig a letisztult és vonzó megjelenésre törekszem, hogy a tartalom hatékonyan elérje a célközönséget.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Névjegykártya

A névjegykártyák tervezése az egyik kedvenc területem, a prezentáció dizájnok mellett. Szeretem, ahogy egy kis darab papíron keresztül bemutathatom egy vállalkozás identitását és stílusát, biztosítva, hogy az első benyomás mindig emlékezetes legyen.

ImageImageImageImageImage

Print anyagok

Print anyagok tervezése során dolgoztam rollupokon, megállító táblákon, éttermi menükön, loyalty kártyákon, étterem dekoráción és termékcsomagoláson. Mindig arra törekszem, hogy a dizájn vizuálisan vonzó és hatékony legyen, így segítve ügyfeleimet céljaik elérésében.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Prezentáció design

A prezentáció dizájn az abszolút kedvenc területem. Hiszek abban, hogy egy jól megtervezett prezentáció nemcsak információt közvetít, hanem inspirál és meggyőz. Munkáim során arra törekszem, hogy minden dia vizuálisan vonzó és hatékonyan kommunikálja az üzenetet.

ImageImageImage
ImageImageImage

ügyfelek

Ügyfeleim visszajelzései mindig is inspiráltak és motiváltak, hogy a lehető legjobbat nyújtsam a munkámban.

beszéljünk
Icon

Proaktív, lendületes és kreatív! Sosincs az az érzésem, hogy egy külsős megbízottal dolgozom, hanem igazi csapatként működünk együtt.

Icon

Budai Éva Cseperke

Workforce Solutions

Icon

Nagyon ügyfélközpontú, szereti megérteni mi miért van, mi a cél, és ehhez gondolja ki a megfelelő megoldást. Grafikai részen kreatív, kifejezetten a tekintetnek vonzó anyagokat készít. Mindezek mellett nagyon jó személyiség, és ha kell benne van humor is.

Sadaah Rena

Manpower

'Nothing is impossible' is the first thing that comes into my mind when I think about the excellent work Reni carried out for me with outstanding creativity and within a very tight deadline. She is always seeking the most suitable solution, 'good' is never enough when it comes to marketing strategy or branding. It was a real pleasure to work with her, she earns my highest recommendation.

Vég Ottó

3rdGEN

kapcsolat

Izgatottan várom, hogy együttműködhessünk a következő projektedben. Együtt életre kelthetjük elképzeléseidet.

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

IconIcon

+36 70 610 60 46

reni@dotre.hu

Borbás-Szabó Renáta

All Rights Reserved